Termeni si conditii de  utilizare a platformei e-learning

 a Societatii  Tandem Learning S.R.L.

 

1.Acceptarea conditiilor

Platforma e-learning a S.C.Tandem Learning S.R.L.administrata de departamentul IT al S.C. Tandem Learning S.R.L., denumita in continuare PLATFORMA, este reprezentata prin aplicatia instalata la adresa http://e-learning.tandem-learning.ro. Prin intermediul  acestei platforme, S.C. Tandem Learning S.R.L. organizeaza cursuri pentru care se percepe taxa de participare.

 

Termenii si conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre administratorul PLATFORMEI,fara notificarea prealabila a persoanelor care o utilizeaza,denumite in continuare„ UTILIZATORI”, acestia avand acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor. In cazul in care nu sunt de acord cu conditiile impuse, UTILIZATORII vor trebui sa inceteze accesarea PLATFORMEI.

 

Folosirea PLATFORMEI presupune acceptarea tuturor termenilor si conditiilor expuse.

 

2.Descrierea serviciilor

PLATFORMA ofera UTILIZATORILOR sai o vedere generala a ofertei de pregatire a companiei,un mediu de colaborare benefic derularii activitatilor de pregatire curente,fiind un mijloc de evaluare interna a performantelor de pregatire foarte eficient.Platforma e-learning a S.C.Tandem Learning S.R.L. are ca principal obiectiv realizarea unui mediu interactiv de comunicare si consultare a documentelor oferite si de participare la activitatiile initiate.

  

3.Conditiile de acces

 Accesul UTILIZATORILOR la serviciile si informatiile din cadrul PLATFORMEI este protejat prin „nume utilizator” si „parola”. S.C. Tandem Learning S.R.L. nu va cere niciodata datele Dvs de acces in mesaje sau telefoane nesolicitate, de aceea va recomandam sa nu oferiti nimanui datele Dvs de acces.Totodata aveti obligatia de a verifica periodic daca datele Dvs de acces au fost deteriorate si de a raporta imediat orice problema aparuta catre personalul S.C. Tandem Learning S.R.L.

 

   Pentru a putea utiliza serviciile PLATFORMEI, trebuie  sa :

 

 comunicati informatii reale, actuale si complete asa cum sunt cerute in formularele de inregistrare.

sa le actualizati atunci cand se impune,pentru a mentine aceste informatii reale si complete.

 

“Numele de utilizator” si “parola” pentru noii utilizatori vor fi generate automat de administratorul PLATFORMEI, la inceputul fiecarui program, pe baza datelor personale furnizate cu ocazia inregistrarii. Aceste date vor fi communicate fiecarui UTILIZATOR prin e-mail.

 

 

In cazul in care utilizatorii nu au comunicat datele minime necesare pentru crearea “numelui de utilizator” la inregistrare, UTILIZATORUL nu va putea accesa platforma pentru a urma cursul dorit.

  

Utilizatorii pot solicita asistenta privind “numele de utilizator” la adresa de e-mail office@tandem-learning.ro. UTILIZATORII au obligatia de a semna mesajele cu numele complet, si cursul la care sunt inregistrati.

 

Administratorul are obligatia de a raspunde solicitarilor adresate prin e-mail in 48 ore de la primirea acestora.

 

 Administratorul are dreptul de a arhiva orice corespondenta cu UTILIZATORII platformei,realizata prin intermediul e-mail -ului.

 

Daca veti furniza informatii nereale, inexacte, neactuale sau incomplete, ori exista suspiciunea ca informatiile sunt nereale, administratorul PLATFORMEI are dreptul de a suspenda temporar sau definitiv contul Dvs. de UTILIZATOR.

 

Va recomandam ca la sfarsitul fiecarei sesiuni de utilizare a PLATFORMEI sa inchideti contul utilizand butonul “iesire”,  si totodata sa inchideti  fereastra browser- ului in care ati lucrat.

 

Tandem Learning are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati in conformitate cu  cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private.

Tandem Learning este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 26858.

4.Studiul pe platforma de e-learning

Accesul utilizatorilor pe platforma de e-learning este permis 30 de zile de la data crearii conturilor de acces, perioada pe care o aveti la dispozitie pentru studiu. Dupa expirarea perioadei de 30 de zile, crearea unui nou cont de utilizator este posibila numai dupa achitarea tarifului de curs aferent,  daca nu beneficiati de alti termeni contractuali.

Pentru absolvirea unui curs trebuie indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:

-parcurgerea integrala a materialului de curs,

-promovarea tuturor testelor recapitulative si a testului final cu un scor de minim 76%.

-efectuarea  numarului de ore de studiu individual pe platforma de e-learning, conform programelor analitice  de calificare profesionala aprobate de Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor.

     

5. Cerinte  software minime pentru a putea accesa PLATFORMA

Sistem de Operare Windows XP

Browser Internet 6+, Mozilla Firefox 2+

Adobe Flash Player 9

Adobe PDF Reader

6.Practici generale privind utilizarea si stocarea de documente

Administratorul platformei poate stabili un set de practici generale si limitari privind folosirea serviciilor, astfel UTILIZATORII nu pot stoca documente pe platforma.

7. Continut

Sunteti de accord sa nu folositi serviciile puse la dispozitie de PLATFORMA pentru a :

publica sau transmite orice continut care este illegal,defaimator, abuziv,amenintator,vulgar,obscene,afecteaza intimitatea altor persoane,indeamna la ura rasiala sau etnica;

intimida,ofensa sau rani minorii,in orice mod sau sub orice forma;

pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie,inclusiv,dar nu limitat la,reprezentant al PLATFORMEI,lider sau mediator al unei discutii sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie;

falsifica datele de identificare sau sa le manipulati in alt mod,cu scopul de a ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul PLATFORMEI sau sa dezvolte pagini ori imagini ascunse;

posta sau transmite orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii;

incarca,difuza,posta sau transmite orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata,secret comercial,drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;

intervini in sau intrerupe serviciile, serverele, retelele conectate la PLATFORMA sau sa incalce orice cerinte,proceduri,politici sau regulamente;

incarca,difuza sau transmite orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod,fisiere  sau programe care sunt create sa distruga,intrerupa sau sa limiteze functionarea PLATFORMEI;

promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale,promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana,sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.Aceasta poate include,dar nu este limitat la a furniza,informatii despre modul de a fabrica,asambla sau achizitiona bombe,grenade sau alte tipuri de arme  si crearea de site uri “crush”;

folosi pagina personala sau directorul propriu ca loc de depozit pentru a incarca pagina,plecand de alt link decat cel existent in cadrul PLATFORMEI,sau ca modalitate de intrare pe alt site personal.

8.Legaturi la alte pagini de internet

PLATFORMA poate contine legaturi catre pagini de internet ale unor terte parti, sau fluxuri  de stiri RSS.

9.Drepturi de autor si de proprietate intelectuala

Continutul este detinut de catre PLATFORMA si utilizatorii autorizati. Utilizatorul accepta sa nu modifice, publice, transmita, transfere, vanda, reproduca, distribuie, furnizeze, expuna sau sa exploateze comercial in vreun fel orice continut sau sa incalce marca de fabricatie sau marca serviciului cuprinsa intr-un astfel de continut.

10.Incetarea colaborarii

Sunteti de acord ca daca administratorul PLATFORMEI,considera de cuviinta,va poate bloca accesul,utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii de care beneficiati sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor,pentru orice motiv,inclusiv dar nu limitat la,lipsa de folosire sau daca administratorul PLATFORMEI considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul prezentului acord.

  Sunteti de acord ca orice incetare a accesului Dvs. la serviciile oferite,conform oricarei reguli din prezentul acord ,poate fi efectuata fara o avertizare prealabila,si luati la cunostinta si sunteti de acord ca administratorul PLATFORMEI poate dezactiva sau sterge imediat fisierele si toate informatiile in legatura cu acesta din contul personal si/sau sa interzica orice acces ulterior la atfel de fisiere. Mai mult,sunteti de acord ca PLATFORMA nu va fi raspunzatoare fata de Dvs.sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergerea contului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul PLATFORMEI.

11. Incalcarea conditiilor

In cazul cursurilor la care se percepe taxa de participare,neplata acesteia in termenele stipulate pentru fiecare curs in parte,conduce la suspendarea accesului persoanei sau organizatiei in cauza la materialele de curs,teste,forumuri si alte elemente in legatura cu respectivele cursuri.

Orice incalcare a acestor conditii de utilizare va fi comunicata administratorului PLATFORMEI la adresa de email office@tandem-learning.ro.